Дружење со мото клуб 3 GUNS MK

posted in: Учесници | 0

3gunsAко чуеш дека се во градот, ќе чуеш и како звучи слободата. Ако налеташ на нив, ќе наздравиш со пиво. Ако имаш проблем ќе го решиш според нивниот закон. Ако ‘3 Guns’ се наоколу, тука има и гитари… Респект, жени, љубов и лојалност… Тоа се горива на кои ‘3 Guns’ возат. А ако си на БОШ, повели и ти на едно заедничко ‘возење’…