Try2Fly / Bmss records, Македонија

posted in: Учесници | 0

Владимир пушта и живее со музика уште од 2000 кога има само 14 години. Пушта музика регуларно на секоја журка (DJ сет / live). После долгогодишно искуство како диџеј, искуство на стејџ, конечно во 2006 можеме да го видиме зачетокот на Try2Fly. Тry2Fly e автентичен психоделичен транс, мелодичен и атмосферичен со грув бас линија и грув драмс… bmss records, y.s.e. records, goa records, planet b.e.n. се само дел од музичките етикети под кои Try2Fly добива свои изданија, а во 2012 го евидентираме и првиот деби-албум под наслов „Faith” – Goa Records / San Francisco 2012. Владимир е денес член на Bmss records (Германија) и работи на својот втор соло албум, работи на бројни глобални соработки со други изведувачи, и е исто така член на една од најголемите организации ширум светот S.U.N. Festival (Унгарија)…

http://bmss.eu/